Speedgate met boven geleiding

Speedgate met een geleide systeem in de bovenbalk. De boven geleide speedgate wordt veelal gebruikt bij toegangen naar garages een beperkte hoogte geldt en er hoge eisen gesteld worden aan het  doorrijdbeveiligingsrisico.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Plug en Play
Het principe van de bovengeleide speedgate is een prefab bovenbalk waarin de geleiders van de poortvleugels reeds af fabriek zijn aangebracht. De vleugels van de poortdelen worden aangedreven middels aandrijfmotoren die in de staanders zijn aangebracht. Het speedgate geheel wordt Plug en Play geleverd waardoor installatie en plaatsing van het speedgate snel gaat en uw bedrijfsproces zo min mogelijk verstoord wordt.

Een speedgate beschikt over de hoge snelheid van een  slagboom en heeft de mechanische sterkte van een draai- of schuifpoort. Zowel beveiliging technisch als voor standaard toegangsbeheer zijn speedgates bij uitstek geschikt.

De speedgates is voorzien van een uitgebreide besturing met alle denkbare mogelijkheden. Af fabriek is het speedgate al voorzien van alle wettelijk vereiste beveiliging tegen beknelling van personen en voorzien van ”TUV” type keur. Signaleringen zoals verkeerslichten matrix borden etc. zijn optioneel leverbaar.

Combinaties van de speedgate met een bollard of roadblocker zijn optioneel mogelijk en verhogen tevens het beveiligingsniveau. Tevens geldt dat de speedgates volledig deze in combinatie met ons hekwerk, toegangscontrole parkeerbeheer en tourniquet leveringsprogramma gecombineerd kunnen worden. 

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden