Speedgate met onder geleiding

De onder geleide speedgate wordt toegepast als het een situatie betreft waarbij er geen hoogtebeperking mag gelden voor de passerende voertuigen en er hoge eisen gesteld worden aan het  doorrijdbeveiligings risico.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Plug en Play
Het principe van de onder geleide speedgate is een prefab betonfundatie waarin de geleiders van de poortvleugels reeds af fabriek zijn aangebracht en waarop de aandrijvingen en poorten direct zijn aangebracht. Het geheel wordt Plug en Play geleverd waardoor installatie en plaatsing van het speedgate snel gaat en uw bedrijfsproces zo min mogelijk verstoord wordt. De prefab fundaties zijn geconstrueerd conform milieuklasse XF4  beton kwaliteit C28/35, wapening rond 8-150mm. Door het hoge gewicht van de prefab fundatie is het belangrijk dat de ondergrond voldoende stabiliteit heeft. Wij adviseren u hier graag over.

Een speedgate combineert de snelheid van een  slagboom met de mechanische sterkte van een draai- of schuifpoort. Zowel beveiliging technisch als voor standaard toegangsbeheer zijn speedgates bij uitstek geschikt.

De speedgates zijn standaard voorzien van een uitgebreide besturing alle wettelijk vereiste beveiliging tegen beknelling van personen en voorzien van ”TUV” type keur. Signaleringen zoals verkeerslichten matrix borden etc. zijn optioneel leverbaar.

Combinaties van de speedgate met een bollard of roadblocker behoort tot de mogelijkheden en verhogen tevens het beveiligingsniveau. Tevens geldt dat de speedgates volledig deze in combinatie met ons hekwerk, toegangscontrole parkeerbeheer en tourniquet leveringsprogramma gecombineerd kunnen worden.