Trackless speedgate

Een trackless Speedgate heeft de kenmerken van zowel de boven geleide speedgate als de onder geleide speedgate in zich. Een onder- en of bovengeleide zijn bij dit model niet nodig de beweging van de beide poortdelen worden geheel vanuit de aandrijving gereguleerd.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Trackless Speedgates beschikken over de hoge snelheid van een  slagboom en hebben de mechanische sterkte van een draai- of schuifpoort. Zowel beveiliging technisch als voor standaard toegangsbeheer zijn speedgates bij uitstek geschikt.

De speedgates zijn voorzien van een uitgebreide besturing met alle denkbare mogelijkheden. Af fabriek is het speedgate al voorzien van alle wettelijk vereiste beveiliging tegen beknelling van personen. Signaleringen zoals verkeerslichten matrix borden etc. zijn optioneel leverbaar.

Combinaties van trackless speedgates met bijvoorbeeld een bollard of roadblocker zijn optioneel mogelijk en verhogen tevens het beveiligingsniveau. Tevens geldt dat de speedgates volledig deze in combinatie met ons hekwerk, toegangscontrole parkeerbeheer en tourniquet leveringsprogramma gecombineerd kunnen worden.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden