Speedgates Truckparking

Speedgates zijn een veilige effectieve afsluiting en derhalve essentieel voor de beveiliging van een truckparking. Ruigrok heeft  voor de gemeente Rotterdam de beveiliging van de nieuwe truckparking in Hoek van Holland gerealiseerd. Omwille van de ondergrond waarin geen geleiding kon worden aangebracht is gekozen voor twee high end COVA speedgates truckparking met besturingen die af fabriek al voorbereid zijn op de betaald parkeeroplossing waarvoor is gekozen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De twee trackless speedgates worden gebruikt in combinatie met een eveneens door Ruigrok gerealiseerd achteraf betaald parkeersysteem  op basis van barcode tickets. De betaling kan geschieden met PIN en credit card. Het systeem is uitermate gebruiksvriendelijk. In dit geval is er gekozen voor een barcode ticket afgifte terminal aan de toegang van de parkeerplaats. Als een trucker de parkeerplaats wil betreden drukt hij op de drukknop van de zuil en wordt er een barcode parkeerticket afgegeven.  Alle kenmerken van de truck en de tijdstippen worden vastgelegd.

Op het moment dat de trucker de parkeerplaats weer wil verlaten biedt hij zijn ticket aan bij de betaalzuil en kan hij een betaling doen middels pin of creditcard. Als de betaling gedaan is kan de trucker de parkeerplaats via de uitrijzuil de parkeerplaats via de speedgate verlaten. Door het vastleggen van het kenteken van de trekker is het niet mogelijk om het systeem te manipuleren.

Optioneel is het ook mogelijk om de kenmerken van de aanhanger vast te leggen waardoor het ook niet mogelijk is om met een aanhanger te vertrekken die niet aan de trekker was bevestigd op het moment dat deze arriveerde. Hiervoor dien wel een dubbele kentekencamera te worden toegepast bij zowel de in als de uitgang.

De truckparking is tevens door Ruijgrok voorzien van een camerabewaking systeem   met vaste en bestuurbare camera’s die permanent  zicht hebben op de speedgates en de parkeerplaatsen van de truckers.

Ook de overige voorzieningen zijn door Ruigrok geraliseerd. Zo is het terrein voorzien van Robuust spijlenhekwerk LEGIO geleide betonblokken, 18 meter hoge verlichtingsmasten en een manshoge tourniquet voor toegangsverlening van personen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden