Carrousel tourniquets

Carrousel tourniquets zijn de ideale oplossing voor locaties waar aanzicht belangrijker is dan snelheid. De Carrousel tourniquets uit het assortiment van Ruigrok zijn van topkwaliteit en geheel aanpasbaar aan de wens van de klant. Dit type tourniquet wordt vaak teruggevonden in de betere horeca, bedrijven en hotels.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Opbouw
Carrousel tourniquets van Ruigrok worden geleverd in roestvrij staal met een afwerking van graniet. Onder de graniet afwerking bevinden zich LED status lampen. De tourniquet wordt geplaatst op een vlakke ondergrond. De drie glazen deuren zijn geplaats in een hoek van 120° en worden in principe geleverd in 10mm hardglas. De capaciteit bedraagt tussen de 9 en 17 personen / minuut.

Opties
De afwerking van de bovenplaat is geheel aan te passen. Vanaf de fabriek is er ook de mogelijkheid op een ingebouwde kaartlezer. Verder is er ook de mogelijkheid tot het vervangen van het hardglas voor plexiglas en daarmee eventuele print. Ook aangepaste hoogtes behoren tot de mogelijkheden. Staat uw wens hier niet bij, neem dan contact op met ons verkoopteam voor andere opties.

Toepassingen
Carrousel tourniquets worden vaak geplaatst waar aanzicht belangrijker wordt gevonden dan snelheid. Met een lagere capaciteit per minuut dan de rest van ons assortiment maken wij dit meer dan goed met schoonheid. Door de grote hoeveelheid aanpassingen die mogelijk zijn is dit dan ook het fraaiste tourniquet uit ons assortiment, naar eigen vrijblijvende mening.

Veiligheid
Het tourniquet wordt standaard geleverd met een ingebouwd fail save systeem. Verder geeft de ingebouwde LED verlichting onder de bovenplaat de status van het tourniquet aan, standaard blauw, bij doorgang groen en bij ongeoorloofde doorgang rood.

Levering
Wij leveren en plaatsen al onze carrousel tourniquets door geheel Nederland.

Compleet assortiment
Al onze carrousel tourniquets zijn altijd scherp geprijsd. Welke carrousel u ook zoekt, bij Ruigrok zult u ongetwijfeld slagen. Voor elke situatie en budget hebben we een passend oplossing. Bekijk hieronder ons assortiment of doe een navraag bij ons verkoopteam, wij staan u graag te woord.