Draaikruis 702-B

Drie-armige Draaikruis 702-B
Het drie-armige draaikruis tourniquet 702-B is geschikt voor intensief gebruik en door het robuuste mechanisme geschikt voor gebruik in situaties waarbij sprake is van beperkt toezicht. De uitvoering is luxe te noemen dankzij de toepassing van fraai gesatineerd roestvrijstaal AISI304, de geharde aluminium draaiarmen en de luxe elektronische pictogram status indicatie.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De capaciteit van het draaikruis is met 25 tot 46 personen per minuut hoog te noemen. Het draaikruis tourniquet is voorzien van hydraulische demping waardoor elke draaibeweging van het draaikruis zeer gelijkmatig gaat en aan het einde enigszins afremt. Het is optioneel mogelijk het draaikruis elektrisch aangedreven te maken hierdoor zal het draaikruis na een lichte aanraking automatisch draaien. Het draaikruis tourniquet kan voorzien van alle soorten van toegangscontrole zoals kaartlezers, muntinworp, telsystemen etc.

Het draaikruis is standaard voorzien van een zogenaamde fail-secure functie wat inhoudt dat het tourniquet in vrijloop komt bij strookuitval. Optioneel is het draaikruis te voorzien van een fail-safe  droparm waarbij de arm van het draaikruis automatisch naar beneden valt bij een calamiteit zoals brandalarm of ontruiming of spanningsuitval.

De draaikruis tourniquets worden ook geleverd in dubbele uitvoering maar zijn door de compacte uitvoering ook zeer geschikt om meervoudige opstellingen te realiseren al dan niet met bijpassende MIVA-poort en railing-systemen.

Hogere kwaliteit roestvrijstaal AISI316 of roestvrijstalen draaiarmen zijn optioneel leverbaar evenals overklimdetectie, mechanische teller en extra pictogram indicatie op de bovenzijde.

Ruigrok levert tevens over alle bijpassende toegangscontrole en registratie systemen,  draaideuren, beveiligingsdeuren & sluizen, doorloopsluizen, drie-armige draaikruizen, toegangspoortjes, hoge draaikruizen en automatische schuifdeuren waarmee u de veiligheid bij de toegangen van uw bedrijfsruimten en buitenterrein kunt waarborgen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden