Draaipoortjes

Ruigrok levert en monteert draaipoortjes door geheel Nederland. Binnen draaipoortjes zijn een geweldige multifunctionele oplossing om de veiligheid en constante doorstroom van mensen en goederen mee te reguleren. Zo vind je draaipoorten overal terug, de supermarkt, restaurants, douane, stadions, u kunt het zo gek niet bedenken. Draaipoorten zijn daarnaast ook nog een ideale oplossing bij de opvulling van andere tourniquets en speedlanes.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Opbouw van de draaipoortjes
Ruigrok biedt twee type binnen draaipoorten aan, glazen draaipoorten, ook wel transparante beveiligingsdeuren of automatische draaideuren en stalen draaipoorten. Al onze draaipoorten worden geleverd in staal of RVS en afhankelijk van de situatie kan er gekozen worden voor handmatige bediening of automatische deuren. Het geheel wordt geplaatst op een gladde ondergrond.

Optionele aanpassingen
In veel gevallen kunnen de draaipoortjes nog worden uitgerust met metalen beugels. Verder zijn onze draaipoorten geheel customizable: aangepaste hoogte, afwijkende vleugelmaat, vleugel uitgevoerd als RVS beugel, Ruigrok biedt vele opties aan. Vraag bij ons verkoopteam naar de mogelijkheden.

Toepassingen
Draaipoorten van Ruigrok worden vaak ook gebruikt als minder valide doorgangen, goederen toegangen en als vluchtpoort voor het geval dat een ruimte snel ontruimd moet worden bij bijvoorbeeld calamiteiten.

Veiligheid
Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Draaiende poorten van Ruigrok komen dan ook standaard met een zogenaamd fail save systeem. Dit houdt in dat bij calamiteiten of stroomuitval de poorten open zullen gaan om makkelijk vrije doorgang te bieden. De draaipoortjes hebben een werkingstemperatuur tussen de -15 tot +65°C.

Levering
Wij leveren en plaatsen al onze draaipoorten door geheel Nederland.

Compleet assortiment
Al onze draaipoorten zijn altijd scherp geprijsd. Welke draaipoort u ook zoekt, bij Ruigrok zult u ongetwijfeld slagen. Voor elke situatie en budget hebben we een passend oplossing.

Draaipoort GLA-A1

De glazen draaipoort GLA-A1 is een elektrisch aangedreven poort die naar twee zijdes kan draaien. De glazen klapdeur wordt veelal toegepast in combinatie...

Lees meer

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden