Security lanes

Security Lanes zijn ontwikkeld voor het verlenen van gecontroleerde toegang en snelle doorstroom van voetgangers. Security Lanes worden toegepast bij ondermeer kantooromgevingen, stations en musea.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Intelligate Passgate

Ruigrok levert en plaatst Intelligate Passgate glasdeurtourniquets in geheel Nederland. De Intelligate is een tweezijdig draaiende glasdeur geschikt voor zowel standaard doorgangen...

Lees meer

Glasswing security lane beveiligingsdeur

De Glasswing security lane beveiligingsdeur wordt toegepast op locaties waar sprake is van zeer intensief gebruik en waar hoge eisen gesteld worden...

Lees meer

Glasswing

Luxe afgewerke smartlane persoonsdoorgang met een capaciteit voor ca 20 personen per minuut. De smartlanes kunnen samengesteld worden als complete lane voor meerdere gecombineerde doorgangen....

Lees meer

Security lanes bij Ruigrok

Opties
Verschillende afwerkingen zijn mogelijk op onze Security Lanes. Verder behoren ook pas / kaartlezers en verschillende type deuren, zowel materiaal als bedrukking, tot de mogelijkheden.

Toepassingen
Security Lanes worden veelal geplaats bij de douane, stations en musea. Onze assortiment geeft u de optie op een goede allround oplossing. Zo worden onze Security Lanes ook gebruikt als mindervalide toegang en nooduitgang. De Security Lanes zijn echter bijna overal inzetbaar, aangezien zij op alle soorten toegangscontrole systemen kunnen worden aangesloten. De maximale capaciteit van onze lanes zijn 60 personen / minuut nominaal, dit verschilt echter per lane en gewenste openingstijd, welke aanpasbaar is bij plaatsing.

Levering
Ruigrok levert al onze Security Lanes door geheel Nederland

Compleet assortiment
Al onze Security lanes zijn altijd scherp geprijsd. Welke oplossing u ook zoekt, bij Ruigrok zult u ongetwijfeld slagen. Voor elke situatie en budget hebben wij een passende oplossing, waar wij altijd met u meedenken.

Opbouw
Security Lanes zijn opgebouwd uit roestvrij staal en worden geplaatst op een gladde ondergrond. Al onze Security Lanes worden netjes afgewerkt met diverse materialen, er zijn altijd opties op een ander materiaal. Al onze Security Lanes worden standaard geleverd met ingebouwde fail save systemen, waarbij de Security Lane opengaat of dicht blijft, afhankelijk van de situatie, bij calamiteiten. Naar geland de wens van de gebruiker zijn de lanes voorzien van mechanische barrières zoals deuren of armen of alleen uitgerust met alarmeringen in het geval van ongeoorloofde passages.

Veiligheid
Zoals de term ˜Security Lane  al aangeeft staat veiligheid hoog bij ons in het vaandel. De Security Lanes van Ruigrok zijn standaard uitgerust met een zogenaamd fail save systeem. Dit houd in dat er bij calamiteiten een voorgeprogrammeerde actie plaatsvind, afhankelijk van de situatie en de wensen van de klant. Dit fail save systeem vind ook plaats bij stroomuitval.