Poorten pagina

Poorten en toegangsbeheer
Poorten zijn de flexibele toegang tot uw terrein en daarmee gelijk de zwakste schakel van de beveiligingsketting. Goede poorten zijn daarom de basis van de toegangsbeveiliging. Al vanaf 1846 weet Ruigrok zich te onderscheiden op het gebied van toegangsbeveiliging, innovatie en service. Van kleuterschool tot ambassade, van containerterminal tot boerenerf: bij Ruigrok is uw opdracht in veilige en vertrouwde handen.

Wij leveren dan ook uitsluitend poorten van de allerhoogste kwaliteit al dan niet met de bijpassende elektrische bediening en beveiligingssystemen.

Ruigrok poorten en hekwerk, ideaal geschikt voor de situatie
Ruigrok levert een compleet gamma poorten en hekwerk voor zowel particulier, bedrijfsleven, gemeentes, de sport . Ook voor maatwerk oplossingen en hoog risico zoals security- en privacy en zelfs anti terrorisme poorten kunt u bij ons terecht. Poorten van Ruigrok zijn leverbaar in vele vormen, van staal tot hout. Daarnaast bieden wij ook draaipoorten, schuifpoorten, speedgates, tourniquets en complete buitenbeveiliging aan, om te kunnen voldoen aan iedere wens die de gebruiker maar kan hebben.

Ruigrok hekwerk, speciaal voor uw wensen
Ruigrok heeft door haar zeer uitgebreide leveringsprogramma de oplossing voor bijna iedere wens op het gebied van hekwerk en afrastering. Zo zijn wij als Nederlands oudste leverancier van poorten en hekwerk actief voor zowel bedrijven als particulieren. Elke situatie vereist dan ook een andere oplossing en daarmee een andere aanpak. Met vele jaren ervaring zijn wij dan ook in staat deze oplossing aan te bieden. Ruigrok hekwerk is in staat naar gelang de eisen en wensen hekwerken te leveren als gaashekwerk, dubbelstaafmat, spijlenhekwerk, hout of combinaties hiervan. Uiteraard verwijzen wij u dan ook graag naar de door ons aangeboden beveiligingsopties. Neemt u bij vragen dan ook gerust contact met ons op.

Waarom Ruigrok?
Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo. Ruigrok is de oudste en een van de meest toonaangevende hekwerk leveranciers in Nederland. Door onze jaren ervaring kunnen wij ons motto dan ook waarmaken. Voor iedere situatie hebben wij een passende oplossing. Een oplossing die wij opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.

Heeft u vragen of interesse? Neem dan gerust contact op met onze specialisten, deze staan u graag te woord!

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring