Gronddetectie voor terassen en vloeren- SISMA CA

Gronddetectie CISMA CA is een systeem die op een uiterst betrouwbare wijze het lopen op betonondergronden detecteert. Het systeem is bij uitstek geschikt is voor de montage onder bijvoorbeeld terrassen waarvan de tegels in cement zijn gelegd. Ook gronddetectie onder een betonnen bedrijfsvloer  of in een monumentale omgeving of een museum is mogelijk. De sensoren worden voordat de vloer wordt afgewerkt met de deklaag op een mat gelegd en vervolgens verlijmd zodat ze niet kunnen verschuiven tijdens het storten.  Het gronddetectie systeem kan aangebracht worden onder zeer zware betonlagen maar kunnen ook heel goed op een muur aangebracht worden waardoor overklimdetectie gerealiseerd kan worden. Het gronddetectiesysteem kan zo ingeregeld worden dat detectie van kleine dieren uitgefilterd kan worden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Toepasbaarheid
De CISMA sensoren worden vast aangebracht op een grondmat alvorens deze worden afgestort. Zeer belangrijk is dat de sensoren goed gefixeerd en gepositioneerd zijn. Er moet wel rekening gehouden met overgangen tussen verschillende ruimtes. Praktisch gezien houdt dit in dat bij een overgang tussen verschillende ruimtes of vloeren een nieuwe string met sensoren start.

Combinatie van het gronddetectie systeem met bijvoorbeeld thermische camera’s en alarmverificatie brengt de voordelen van twee systemen samen ongewenste alarmering is hierbij nihil te noemen.

Detectiestrings
De detectiestrings worden geleverd als standaard voor bekabelde strings waarmee een detectieveld van 1 tot 4 vierkante meter detectiegebied gecreëerd kan worden. De sensoren worden middels lijm aan de palen vastgezet. Vervolgens wordt het geheel afgestort met een deklaag De detectiestrings zijn voorzien van ongevoelige aansluitkabel en worden aan het einde afgesloten door een terminator.

Analyse
De detectiestrings worden aangesloten op analyzers die middels software ingeregeld worden. Doordat er in elke detectiestring en temperatuursensor is opgenomen regelt de analyzer zich altijd bij  als de temperatuur van de ondergrond wijzigt.

Alle signalen die de strings afgeven aan de analyzers worden door de gebeurtenissen recorder, die bij het systeem meegeleverd wordt, permanent opgenomen. Hierbij is er een online beeld beschikbaar van de detectiegegevens, waarop nadere afstelling en finetuning gemaakt kunnen worden.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden