Hekwerkdetectie voor Gaashekwerk en Privacyhekwerk

Hekwerkdetectie  intelliflex is een systeem welk die overklimmen of doordringen van hekwerk die voorzien is van bijvoorbeeld beplating, betonschuttingen muren en damwanden op een uiterst nauwkeurige wijze kan detecteren. Het hekwerkdetectie systeem is  zeer geschikt is voor de montage. Met een enkele kabel die tegen de beplating wordt bevestigd kan een detectiezone tot wel driehonderd meter worden gerealiseerd.. Het hekwerkdetectie systeem is onderhoudsvrij en niet gevoelig voor de invloeden van bijvoorbeeld wind, sneeuw etc.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Toepasbaarheid
De sensorkabel van het Intelliflex systeem wordt in een patroon aangebracht tegen het oppervlak van het te detecteren object.  Er moet wel rekening gehouden met overgangen tussen verschillende ondergronden daar de inregeling anders is. In de praktijk houdt dit in dat bij een overgang tussen verschillende materialen aparte detectiezones ontstaan.

Detectiestrings
De sensorbekabeling wordt middels klips tegen het te detecteren oppervlak vastgezet. Vervolgens wordt de niet detecterende aansluitbekabeling naar de analyzers gevoerd.. De detectiestrings zijn voorzien van ongevoelige aansluitkabel en worden aan het einde afgesloten door een terminator. De maximale lengte van per detectiestring bedraagt 305 meter.

Analyse
De detectiestrings worden aangesloten op analyzers die middels software of een hand programmeer apparaat ingeregeld worden.

Projectie
Wij kiezen er voor om zoveel mogelijk een gesloten “cirkel” te leggen rondom het te beveiligen object. Door de relatief grote detectiezones is het mogelijk om grotere oppervlakken te detecteren. en hiermee bijvoorbeeld camera’s te triggeren en gedetailleerde doormelding te doen.