Overklim detectie voor gaashekwerk en dubbelstaafmat SERIR

Overklim detectie SERIR is een zeer innovatief gepatenteerd hekwerk detectiesysteem die overklimmen of doordringen van gaashekwerk en dubbelstaafmat op een uiterst betrouwbare wijze detecteert, Het overklim detectie systeem is zeer geschikt is voor de montage op gaas hekwerken. De sensoren  die midden op het hekwerk worden aangebracht zijn leverbaar in de kleuren groen, grijs en zwart waardoor de detectie onopvallend aangebracht kan worden. Het overklim detectie systeem is onderhoudsvrij en niet gevoelig voor de invloeden van bijvoorbeeld wind, sneeuw etc.

  • Kan toegepast worden op alle draadmat en gaashekwerken
  • Onderhoudsvrij
  • Onder alle weersomstandigheden

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Toepasbaarheid
De SERIR sensoren worden aangebracht in het midden van het gaas of draadmat. Zeer belangrijk is dat het gaas goed gespannen is om foute detectie die het gevolg is van windinvloeden uit te sluiten. Voor hoge gaashekwerken adviseren wij een extra spandraad in het gaas aan te brengen.

Er moet wel rekening gehouden met overgangen tussen verschillende soorten hekwerk bijvoorbeeld van laag naar hoog gaashekwerk daar de inregeling anders is. In de praktijk houdt dit in dat bij een overgang tussen verschillende hekwerktypes een nieuwe string met sensoren start.

Detectiestrings
De detectiestrings worden middels tyraps op het gaaswerk bevestigd en de sensoren worden met klips stevig aan het gaas vastgezet. Vervolgens wordt de aansluitbekabeling op het hekwerk aangebracht.. De detectiestrings zijn voorzien van ongevoelige aansluitkabel en worden aan het einde afgesloten door een terminator. De maximale lengte van per detectiestring bedraagt 50 meter.

Analyse
De detectiestrings worden aangesloten op analyzers die middels software ingeregeld worden. Doordat er in elke detectiestring en temperatuursensor is opgenomen regelt de analyzer zich altijd bij  als de temperatuur van de ondergrond wijzigt.

Alle signalen die de strings afgeven aan de analyzers worden door de gebeurtenissen recorder, die bij het systeem meegeleverd wordt, permanent opgenomen. Hierbij is er een online beeld beschikbaar van de detectiegegevens, waarop nadere afstelling en finetuning gemaakt kunnen worden.

Projectie
Wij kiezen er voor om zoveel mogelijk een gesloten “cirkel” te leggen rondom het te beveiligen object. Door de relatief kleine detectiezones is het zeer goed mogelijk nauwkeurig het detectiepunt te definiëren en hiermee bijvoorbeeld camera’s te triggeren en gedetailleerde doormelding te doen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden