Schrikdraad beveiliging security Fence

Schrikdraad beveiliging is een eenvoudige laagdrempelige manier van detectie en beveiligen. Het schrikdraad beveiliging systeem kan eenvoudig op (bestaande) hekwerken, dakranden, schuttingen, muren en poorten geïnstalleerd worden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De werking van het schrikdraad beveiliging systeem is net zo eenvoudig als doeltreffend. Het systeem is gebaseerd op een stelsel van horizontale draden die gezamenlijk een raster vormen en waar een hoge pulserende spanning op staat. Doorknippen, kortsluiten of onderbreking van het raster resulteert in een alarm die desgewenst wordt doorgegeven aan een meldkamer of inbraaksysteem. Het systeem kent een dagstand waarbij er geen schok wordt afgegeven maar wel de alarmmeldingen doorgeeft. Het alarmsysteem werkt 24/7.

Terreinbeveiliging essentieel 
Om een gedegen bedrijf te leiden is het van belang dat u zich niet hoeft te bekommeren op mogelijke indringers. De zekerheid dat u kunt bouwen op een betrouwbaar afweersysteem zal vele zorgen wegnemen in de dagelijkse gang van zaken. Terreinbeveiliging is hierin een ‘noodzakelijk kwaad’.

Hekwerk: de basis van terreinbeveiliging
Hekwerk is de basis van iedere terreinbeveiliging. Met behulp van hekwerk bakent u niet alleen uw terrein af, maar het schept ook een fysieke barrière. In veel gevallen, met name in het midden en klein bedrijf, bent u met uitsluitend hekwerk al een eind op weg richting een afgeschermd terrein. Echter indien u beschikt over producten / bezittingen van bepaalde waarde, kan dit de aandacht wekken van het dievengilde.

Security Fence op hekwerk (beveiligingsupgrade)
Om naast een fysieke barrière tevens een meetinstrument / alarmmelding tot u beschikking te hebben zijn er een aantal mogelijkheden. Een veel toegepaste vorm is Security Fence. Security Fence is een schrikdraad beveiliging buitendetectie systeem welke op (bestaand) hekwerk gemonteerd kan worden. Middels deze toevoeging op uw hekwerk krijgt u inzicht wanneer én op welke locatie de indringer zich begeeft, daarnaast verhoogt schrikdraaddetectie de zichtbaarheid van de fysieke barrière.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden