Actief infrarood zuilen en beams

Actief infrarood zuilen met daarin geplaatste detectie beams  detectiesystemen kunnen kunnen worden toegepast worden toegepast als perimeter detectiesysteem langs bijvoorbeeld hekwerk. De werking is gebaseerd op een zender die één of meerdere, voor de mens onzichtbare, infrarood lichtstralen naar een ontvanger zendt. Indien de stralen worden onderbroken zal de detector in alarm komen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De zender en ontvanger units zijn ondergebracht in een beamtower behuizing behuizing die, afhankelijk van het aantal zender en ontvanger units, tot ruim drie meter hoog kan zijn. De afstanden die overbrugt en dus bewaakt kunnen worden gaan tot 200 meter.

De actief infrarood zuilen zijn door ingebouwde verwarming geschikt voor gebruik buiten. Het product detecteert indringers zodra deze een beveiligd gebied betreden en voordat ze zich toegang kunnen verschaffen tot mensen of kostbaarheden. AIR beams zijn gevoelig voor omgevingsomstandigheden, zoals extreme temperaturen, regen, sneeuw, dieren, het terrein en verkeer. Bij de projectie van de actief infrarood zuilen houden wij hier rekening mee.  De actief infrarood zuilen kunnen gekoppeld aan alle soorten alarmering en alarmmanagement systemen.

De actief infrarood zuilen worden afgewerkt met ondoorzichtige kappen waardoor het niet zichtbaar is hoeveel en waar zich de beams bevinden

Actief beams zijn met zelfregulerende verwarming en voor 50 100 en 200 meter.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden