Radardetectie

Buitenbeveiliging op basis van radardetectie is de laatste jaren door de  ontwikkeling van microprocessoren steeds beter toepasbaar geworden. Het systeem bestaat uit een set van twee K-band radardetectoren die afhankelijk van het toegepaste model van 10 tot 400 meter bereik hebben.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Projectie van het Predix systeem is eenvoudig te projecteren. Het enigste wat belangrijk is een vrij zichtveld tussen de detectoren onderling. De begroeiing die zich laag bij de grond bevindt wordt door een ingebouwd algoritme uitgesloten van alarmering. De radardetectoren worden aangebracht op kolommen met een hoogte van slechts 0,5 meter waardoor deze onopvallend in de omgeving kunnen worden geplaatst.

De sets worden digitaal op elkaar afgestemd waardoor beïnvloeding  zowel onderling als extern zijn uitgesloten dankzij 250 uniek in te stellen detectiecodes per set. De Predix radardetectie wordt afhankelijk waar de buitendetectie wordt toegepast softwarematig ingeregeld waarbij wij uitgaan van navolgende detectiesituaties;

1)      Buitenbeveiliging voor open gebieden (0,3 seconden verstoring van de beam) 
2)      Buitenbeveiliging voor detectie achter het hekwerk of muur (0,1 seconden verstoring van de beam)
3)      Buitenbeveiliging voor detectie boven hekwerk of muur  (0,5 seconden verstoring van de beam)

Met het Predix radardetectiesysteem is  het mogelijk om snel en daardoor  voordelig  een buitenbeveiligingssysteem te realiseren met een zeer hoge betrouwbaarheid. Vanzelfsprekend is het mogelijk het systeem te combineren met alle vormen van inbraaksignalering-, CCTV- en alarmmanagement systemen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden