Camerabeveiliging

Camerabeveiliging biedt de mogelijkheid tot het houden van toezicht op een gebouw, gebied of (groepen) mensen met behulp van bewakingscamera’s. De Engelse term voor cameratoezicht en camerabeveiliging is camera surveillance en is veelal een vorm van closed-circuit television (CCTV). CCTV is een benaming voor beeldverbinding over een gesloten circuit of netwerk, ofwel televisie over een gesloten verbinding. Televisie- of camerabeelden worden niet vrijelijk uitgezonden en publiekelijk ontvangen; er is sprake van absolute controle of afgrenzing van ontvangstpunten of toeschouwers.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Camera’s en toebehoren

Beveiliging en bewaking is al jarenlang met analoge camera’s gerealiseerd en is nog steeds een goede keuze bij ongecompliceerde huis- en bedrijfssituaties....

Lees meer

Camera installaties

Goed geprojecteerde camera installaties (CCTV systemen)  zijn een essentieel onderdeel als we het hebben over integrale terreinbeveiliging. Het realiseren van camera...

Lees meer

Camerabeveiliging van Ruigrok

Voor CCTV-doeleinden biedt Ruigrok een volledig scala aan CCTV camera’s en apparatuur aan. Onze camera’s zijn in het geheel te combineren met andere vormen van detectiesystemen en zijn werkzaam in zowel binnen als buiten situaties, voor woningen en bedrijven. Onze camera’s bieden naar keuze overzichtsbeelden of detailbeelden.

De belangrijkste doelen van camerabeveiliging zijn: voorkoming van criminaliteit, toegangscontrole en alarmverificatie. Daarnaast gaat van een goed camerasysteem een preventieve werking uit. Met de juiste toepassing van CCTV camera’s en apparatuur, wordt absolute visuele controle over uw eigendommen bereikt en is een uitstekende monitoring voor verificatie achteraf gewaarborgd. Camerabewaking levert een gevoel van veiligheid op met een betere opsporing, vervolging en evaluatie.

Steeds meer ondernemingen en particulieren maken dan ook gebruik van camerabewaking.

Belangrijk is wel, dat bij de keuze voor camerabewaking rekenschap wordt gehouden met omgevingsomstandigheden. Zo dient rekening te worden gehouden met het weer, de lichtinval en de te observeren afstand. Ruigrok biedt een uitgebreid assortiment aan CCTV-mogelijkheden. Wij leveren analoge camerasystemen, draadloze camerasystemen tot high-security camera’s. Onze security camera’s  zijn specifiek ontwikkeld voor buitenterreinen en buiten-toegangsgebieden.

Ruigrok levert en plaatst alle vormen van CCTV systemen en accessoires aan door geheel Nederland. Voor zowel standaard als high security beveiliging bent u bij Ruigrok aan het juiste adres.

Wij bieden uitsluitend kwaliteit aan, systemen waar wij zelf op vertrouwen. Uiteraard tegen een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding. Neem bij vragen gerust contact met ons op.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden