Oplossing tegen wildparkeren bij bedrijven

In een omgeving waar sprake is van een beperkte mogelijkheid tot parkeren, parkeervergunningen die gelden op openbare parkeerplaatsen of waar sprake is van betaald parkeren is wildparkeren op parkeerplaatsen van uw bedrijfsterrein vaak een probleem. Een goede toegankelijke parkeerplaats waar uw bezoekers en personeel makkelijk en veilig kunnen parkeren is onmiskenbaar belangrijk voor uw bedrijfsvoering.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Uniek
Wat maakt deze parkeeroplossing nou zo uniek? Alle apparatuur is volledig offline waardoor bekabeling tussen de aan en afmeld lezers de kassa of de receptie en kassasystemen in het geheel achterwege kan blijven. Alle data zoals aankomsttijd, vertrektijd enz. worden namelijk direct op het barcode ticket geprint. De uitgangsscanner hoeft dus alleen te checken of het ticket voldoet aan de juiste criteria en zal vervolgens de validatie doen.

Parkeren faciliteren
Een  bijkomende mogelijkheid is om aan bedrijven of particulieren in de omgeving de mogelijkheid geven gebruik te maken van uw parkeerplaats op die momenten dat uw bedrijf gesloten is of als u over voldoende beschikbare ruimte beschikt.. Beheer kan middels een vooraf betaalde ticket of via een web base oplossing achteraf gedaan worden op basis van de hoeveelheid malen dat er gebruik gemaakt is.

Stel u wil voor uw bedrijf een parkeeroplossing realiseren die wild parkeren tegengaat en waar de auto’s van uw personeel en bezoekers veilig kunnen staan en waar bovendien geen parkeerruimte verloren gaat door parkeerders die niets met uw bedrijf van doen hebben.

De oplossing zou kunnen zijn;

1. Aan de toegang van uw terrein wordt een fysieke barrière geplaatst in de vorm van een poort slagboom of anderszins.
2. Aan de publieke zijde wordt vrij toegang gerealiseerd middels een inrijlus.
3. Aan de uitgang die tevens ook ingang zou kunnen zijn wordt eveneens een fysieke barrière geplaatst.
4. Aan de uitgang wordt een ticketscanner geplaatst voor bezoekers en personeel.

Bij de receptie wordt een ticketprinter geplaatst die een ticket voor vertrekkende bezoekers geeft en die dan vervolgens tot bijvoorbeeld een kwartier de tijd hebben om de parkeerplaats te verlaten.

Bovenstaande is de meest eenvoudige maar desondanks adequate oplossing maar het systeem kan later of direct worden uitgebreid met een tal aan extra faciliteiten zoals;

  •  Een koppeling aan het kassasysteem die automatisch een barcode op de kassabon print waarmee uw klant de parkeerplaats kan verlaten.
  •  Koppeling met een betaalautomaat voor bankkaarten en Cash geld Kentekenherkenning.
  •  Intercom systeem
  •  Camera bewaking
  •  Abonnementskaarten
  •  Parkeren tegen betaling faciliteren aan bedrijven of particulieren in de omgeving