Parkeer app Mobypark

Parkeer app Mobypark,  verdien geld met jouw parkeerplaats.
Mobypark biedt een unieke oplossing voor eigenaren met een beschikbare parkeerplaatsen. Je kunt jouw beschikbare parkeerplaatsen op werkdagen of in het weekend per uur, dag of lange termijn verhuren om extra inkomsten te generen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Mobypark is een online platform waar automobilisten parkeerplaatsen van bedrijven en particulieren kunnen reserveren. De automobilist kan stressloos een geschikte parkeerplaats zoeken, reserveren en online betalen. Hij/zij rijdt direct naar de gereserveerde parkeerplaats toe. Dit voorkomt dat hij/zij onnodige moet zoeken voor een beschikbare en vaak duurdere parkeerplaats.

Voor eigenaren is het een goede manier om inkomsten te optimaliseren met de ongebruikte parkeerplaatsen.

Hoe werkt het?
De Parkeer app Mobypark maakt jouw parkeerplaatsen beschikbaar op het platform www.mobypark.com. Voor iedere reservering ontvang je 65% van de verkoopprijs op het platform en je zal iedere maand de inkomsten ontvangen van alle reserveringen van die maand. Je kunt de prijs van jouw parkeerplaats aanpassen en de reserveringen managen in het dashboard van Mobypark.

Hoe krijgen automobilisten toegang tot the parkeerplaats?
Mobypark zal haar toegangssysteem installeren bij de ingang van de parkeerplaats. Dit toegangssysteem is gekoppeld aan het Mobypark platform, iedere automobilist ontvangt een code om de parkeerplaats te betreden. Er zijn geen extra inspanningen voor de eigenaren om meer inkomsten te generen met de ongebruikte parkeerplaatsen.

Parkeerplaats eigenaren kunnen tot wel €30.000 per jaar verdienen via Mobypark.