Parkeersysteem voor hotel en restaurant

Wildparkeerders, carpoolers en kleine criminaliteit op uw parkeerplaats in combinatie met externe omstandigheden zoals betaald parkeren in de omgeving leidt vaak tot ergernis bij uw klanten. Uiteindelijk zou dit kunnen leiden tot het afnemen van het aantal bezoekers dat gebruik maakt van uw hotel en restaurant. Een goede toegankelijke parkeerplaats die veilig plaats biedt aan uw klanten is daarom onmiskenbaar belangrijk voor de bedrijfsvoering. De tot nog toe aangeboden “betaal” parkeeroplossingen zijn echter in veel gevallen zodanig kostbaar dat commerciële haalbaarheid niet mogelijk is.

 • Landelijke dekking
 • 24/7 bereikbaar
 • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Wat maakt deze parkeeroplossing nou zo uniek?
Alle apparatuur is volledig offline waardoor bekabeling tussen de aan en afmeld lezers de kassa of de receptie en kassasystemen in het geheel achterwege kan blijven. Alle data zoals aankomsttijd, vertrektijd etc. worden namelijk direct op het barcode ticket geprint. De uitgangsscanner hoeft dus alleen te checken of het ticket voldoet aan de juiste criteria en zal vervolgens de validatie doen.

Het vraagstuk
Stel u wil voor uw hotel/restaurant een parkeeroplossing realiseren waar de auto’s van uw gasten veilig kunnen staan en waar bovendien geen parkeerruimte verloren gaat door parkeerders die geen gebruik maken van uw faciliteiten.

De oplossing zou kunnen zijn:

 1. Aan de toegang van uw terrein wordt een fysieke barrière geplaatst in de vorm van een poort, slagboom of anderszins.
 2. Aan de publieke zijde wordt een scannerzuil geplaatst al dan niet in combinatie met een ticketprinter met daarbij middels borden een vermelding dat de parkeerplaats alleen bedoeld is voor uw bezoekers.
 3. Aan de uitgang wordt eveneens een fysieke barrière geplaatst.
 4. Bij de receptie  of restaurant kassa wordt een ticketprinter geplaatst die middels een drukknopje automatisch een ticket genereert waarmee de bezoeker bijvoorbeeld tot een half uur de tijd heeft om de parkeerplaats te verlaten.

Bovenstaande is de meest eenvoudige, maar desondanks adequate oplossing maar het systeem kan later of direct worden uitgebreid met een tal aan extra faciliteiten zoals;

 • Een koppeling aan uw kassasysteem die automatisch een barcode op de kassabon print waarmee uw klant de parkeerplaats kan verlaten.
 • Een koppeling aan uw reserveringssoftware waardoor uw klanten automatisch een geldige parkeerticket hebben voor de duur van het verblijf
 • Koppeling met een betaalautomaat voor bankkaarten en Cash geld indien u bijvoorbeeld uw parkeerplaats voor congressen gebruikt.
 • Viraal
 • Kentekenherkenning
 • Intercom systeem
 • Camera bewaking
 • Abonnementskaarten (RFID)