Parkeersysteem voor supermarkt

Parkeersysteem voor Supermarkt
Wildparkeerders, carpoolers, en andere omstandigheden zoals betaald parkeren in de omgeving zorgen er voor dat uw parkeerplaats vol komt te staan met auto’s van mensen die geen of slechts kortstondig gebruik maken van uw supermarkt. De situatie die dan ontstaat leidt ergernis bij uw klanten die uiteindelijk wellicht besluiten elders de boodschappen te gaan doen. Een goede toegankelijke parkeerplaats die veilig plaats biedt aan uw klanten is daarom onmiskenbaar belangrijk voor uw bedrijfsvoering. De tot nog toe aangeboden “betaal” parkeeroplossingen zijn in veel gevallen zodanig kostbaar dat commerciële haalbaarheid niet mogelijk is.

 • Landelijke dekking
 • 24/7 bereikbaar
 • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Wat maakt dit parkeersysteem nou zo uniek?
Alle apparatuur is volledig offline waardoor bekabeling tussen de aan en afmeld lezers de kassa of de receptie en kassasystemen in het geheel achterwege kan blijven. Alle data zoals aankomsttijd, vertrektijd enz. worden namelijk direct op het barcode ticket geprint. De uitgangsscanner hoeft dus alleen te checken of het ticket voldoet aan de juiste criteria en zal vervolgens de validatie doen. Stel uw wil voor uw supermarkt een parkeeroplossing realiseren waar de auto’s van uw gasten veilig kunnen staan en waar bovendien geen parkeerruimte verloren gaat door parkeerders die geen gebruik maken van uw supermarkt.

De oplossing hiervoor zou kunnen zijn;

 1. Aan de toegang van uw terrein wordt een fysieke barrière geplaatst in de vorm van een poort slagboom of anderszins.
 2. Aan de publieke zijde wordt een scannerzuil geplaatst al dan niet in combinatie met een ticketprinter met daarbij middels borden een vermelding dat de parkeerplaats alleen bedoeld is voor uw bezoekers.
 3. Aan de uitgang wordt eveneens een fysieke barrière geplaatst
 4. Het afgegeven ticket kan door de Kassa groep worden gescand en naar keuze kunt u dan besluiten om geheel gratis te laten parkeren of een korting te geven op de parkeerkosten.

Bovenstaande is de meest eenvoudige maar desondanks adequate oplossing maar het systeem kan later of direct worden uitgebreid met een tal aan extra faciliteiten zoals;

 • Een koppeling aan het kassasysteem die automatisch een barcode op de kassabon print waarmee uw klant de parkeerplaats kan verlaten.
 • Koppeling met een betaalautomaat voor bankkaarten en Cash geld voor het geval er bezoekers zijn die geen gebruik maken van uw supermarkt.
 • Kentekenherkenning
 • Intercommunicatie
 • Camera bewaking
 • Abonnementskaarten