Toegangscontrole

Elektronische toegangscontrole systemen hebben als doel om middels een vooraf ingesteld profiel selectief toegang te verlenen waardoor ongeoorloofde toegang wordt tegengegaan. Wij bieden u toegespitst op de beveiligingsbehoefte en de situatie altijd een oplossing die past bij uw wensen en behoeften. Naast traditionele kaartlezers en codesloten bieden wij  ook mogelijkheden zoals  biometrische lezers, kentekenherkenning, GSM herkenning, lange afstandslezers en hybride varianten, welke steeds meer een standaard product worden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Kentekenherkenning

Kentekenherkenning in combinatie met een toegangscontrole systeem biedt de gebruiker de mogelijkheid om selectief toegang te verlenen aan voertuigen zonder dat hier een extra...

Lees meer

Werktijdregistratie

Werktijdregistratie en toegangscontrole liggen direct in elkaars verlengde. Wij leveren een compleet programma werktijdregistratie terminals waarmee uw volledige proces van werktijden volledig beheerd kan...

Lees meer

SPAZIO Toegangscontrole

SPAZIO toegangscontrole systeem omvat een tweetal productlijnen die afhankelijk van de wens en behoefte van de eindgebruiker ingezet kunnen worden. Stand alone centrales geleverd...

Lees meer

Toegangscontrole van Ruigrok

Onze toegangscontrole systemen bieden tevens mogelijkheid tot werktijdregistratie en “betaald” parkeerbeheer en werken zowel lokaal als in LAN en WAN omgevingen. Voor die locaties waar geen bekabeling aanwezig is hebben wij een GPRS oplossing.

Nadat een lezing in welke vorm dan ook heeft plaatsgevonden wordt de  leesinformatie geverifieerd met de vooraf ingestelde database en vervolgens wordt er al dan niet een sturing afgegeven naar bijvoorbeeld een deur, poort, tourniquet, slagboom of bijvoorbeeld een oplaadpunt van elektrische voertuigen waarbij dan tevens in onze software een registratie wordt bijgehouden van de hoeveelheid afgenomen energie.

Toegangscontrole naar uw bedrijfsterrein.
Onze manshoge draaitrommel tourniquets zijn te integreren in hekwerk en kunnen in combinatie met  toegangscontrole lezers selectieve toegangsverlening verzorgen zonder dat een direct toezicht nodig is van bewakingspersoneel. Bij het activeren van de lezer is het standaard mogelijk om een camerabeeld bij de kaarthandeling op te slaan. U ziet naderhand of indien gewenst direct online wie er op welke momenten binnenkomen.

Toegangscontrole op de bouwplaats
Sinds 2014 is het verplicht om de aanwezigheid te registreren van alle personen op een bouwplaats. Dit betreft projecten van minimaal 800.000 euro waarbij er sprake is van één opdrachtgever. Zowel bij inlenen van arbeidskrachten als aanneming van werk is de (hoofd)aannemer/opdrachtgever hoofdelijk aansprakelijk voor de loonheffingen die zijn onderaannemer in verband met dat werk is verschuldigd. Deze zogenaamde Wet Ketenaansprakelijkheid maakt, dat urenregistratie van onderaannemers en exacte telling op de bouwplaats is geboden.

Op bouwplaatsen kunnen wij toegangscontrole organiseren in samenhang met toegangsverschaffers als slagbomen en tourniquets. Voor identificatie en toegangsautorisatie beschikken wij over uitgebreide mogelijkheden. Zo bieden wij toegangscontrole die de functionaliteit heeft van “slechts” een prikklok.

Dit systeem biedt geautomatiseerde urenregistratie en kan bij toegang verschaffers maar ook “los” in de bouwkeet worden geïnstalleerd. Daarnaast verzorgen wij ook toegangssystemen die verder gaan dan urenregistratie. Daarbij verschaft de hoofdaannemer de onderaannemer mogelijkheid zijn werknemers zelf aan te melden en hierbij onder meer de VCA gegevens in te geven. Bij verlopen VCA-data wordt de betreffende werknemer geen toegang meer tot de bouwplaats verschaft.

Voor het direct opvragen van gegevens bij onderaannemer is het relevant te weten dat sinds 1 januari 2017 de wet Uitvoeringsregeling verplicht gebruik BSN is aangepast. BSN-verstrekking is nodig om een beroep te kunnen doen op vrijwaring of matiging van Ketenaansprakelijkheid. Dankzij de wijziging hoeven aannemers niet meer bij werknemers van onderaannemers gegevens op te vragen, maar kunnen zij dit geslaagd bij de onderaannemer zelf doen. Hierdoor is het risico op fouten geringer en is efficiënte gegevensverwerking mogelijk.

Voor verdere informatie over onze mogelijkheden verzoeken wij u even met ons contact op te nemen of lees: toegangscontrolesystemen bouwplaats

Toegangscontrole naar uw gebouwen Tourniquets en security lanes
In omgevingen met een beperkt toezicht kan een toegangscontrole oplossing met een lage tourniquet of een security Lane een goede oplossing zijn. De tourniquets kunnen voorzien worden van onder meer RFID lezers maar ook barcodescanners of muntinworp. Kenmerkende eigenschappen van onze tourniquets zijn de grote snelheid van gecontroleerde passages (tot 60 personen per minuut) en een volledige goedgekeurde MIVA- en vluchtwegfunctie bij calamiteiten.

Toegangscontrole in uw gebouwen
Afhankelijk van de beveiligingsgraad kan een enkele of dubbelzijdige toegangscontrole lezer bij deuren of toegangen worden geplaatst. Het systeem kan hierbij zodanig intelligent worden uitgevoerd dat als personen die meelopen zonder dat deze een kaart of badge aangeboden hebben een alarmering veroorzaken.