Blokkade hekwerk

Blokkade hekwerk wordt gebruikt als doorrijbeveiliging op locaties met een groter risico zoals bijvoorbeeld parkeerplaatsen en terreinen van autodealers en caravanbedrijven. Het principe is gebaseerd op staanders waar een buis doorheen geleid wordt, De buis wordt vervolgens vastgezet. Door de Robuuste uitvoering en de kort op elkaar geplaatste staanders die ook nog eens met beton worden aangestort is blokkade hekwerk is als deze geplaatst wordt voor bijvoorbeeld glaspartijen bij uitstek geschikt als doorrijbeveiliging oplossing bij ramkraak. Door de lage hoogte van het blokkade hekwerk wordt het open karakter van de buitenverkoopruimte niet verstoord terwijl geforceerd uitrijden toch niet mogelijk is.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Plantsoen afrastering

Afrastering rond plantsoenen is een effectieve oplossing om te voorkomen dat er voertuigen door een border rijden of er zelfs in parkeren. Ruigrok plantsoen...

Lees meer

Doorrijdbeveiliging

Beveiligingshek in de vorm van blokkade hekwerk OPLZ in een security omgeving. Door de robuuste uitvoering is dit type beveiligingshek zeer geschikt als hekwerk...

Lees meer

Blokkade hekwerk van Ruigrok

Poorten
Bij het blokkade hekwerk leveren wij tevens de bijpassende lage poorten en bollards. Ook is het mogelijk om in de bovenbuis van het blokkade hekwerk een extra schuivende buis aan te brengen en als er dan een uitneembare staander is kan een opening gecreëerd worden die als toegang gebruikt kan worden.

Kwaliteit en duurzaamheid
Blokkade hekwerk is verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Normen en regelgeving
Blokkade hekwerk is ontwikkeld in samenspraak met verzekeraars en voldoet derhalve aan de verzekeringseisen zoals die gesteld worden als het gaat om doorrijbeveiliging.