Doorrijdbeveiliging

Beveiligingshek in de vorm van blokkade hekwerk OPLZ in een security omgeving. Door de robuuste uitvoering is dit type beveiligingshek zeer geschikt als hekwerk op locaties met een groter risico zoals bijvoorbeeld parkeerplaatsen en terreinen van autodealers en caravanbedrijven.

Blokkade hekwerk is gebaseerd op robuuste staanders van rond 76,1 mm met een wanddikte van maar liefst 7,1 mm. In de paal zijn gaten gelaserd waar een buis van rond 60 mm geleid wordt. De staanders worden om de 1,5 meter worden geplaatst en 90 centimeter in de grond geheid waarna ze ook nog eens worden aangestort met 50Kg beton. De totale hoogte van het blokkade hekwerk bedraagt 60 centimeter.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Blokkade poorten
Bij het blokkade hekwerk leveren wij tevens de bijpassende lage schuifpoorten, beveiligings bollards en schuifbuizen. Schuifbuizen schuiven in de ligger van de blokkade hekwerk en door toepassing van speciale uitneembare palen kan een opening gecreëerd worden tot 4,5 meter. De schuifbuizen zijn voorzien van een veiligheids hangslot

Kwaliteit en duurzaamheid
Blokkade hekwerk is verzinkt en naar keuze te voorzien van een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Security
Integratie van elektronische detectie van het beveiligingshek is mogelijk Wij voorzien het hekwerk van speciale sensoren die uiterst nauwkeurig zagen en slijpen detecteren. De detectie is aan te sluiten op een camerabeveiliging of inbraaksignaleringssysteem hiermee kan een hoge mate van beveiliging behaald worden.