Tijdelijk hekwerk

Op de hedendaagse bouwplaats speelt niet alleen de veiligheid maar ook in toenemende mate de beveiliging een steeds grotere rol. Ruigrok heeft een compleet programma aan bouwhekken, poorten tourniquets en toebehoren. Als we spreken over tijdelijk hekwerk denken we al snel aan de prefab panelen die in voetblokken gestoken worden. Steeds vaker echter wordt gekozen voor een oplossing met gaashekwerk al dan niet voorzien van puntdraden of een schrikdraadbeveiliging raster en zicht belemmerende oplossingen zoals winddoek.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Bouwhekken

Bouwhekken zijn de ideale oplossing voor locaties waar een tijdelijke afrastering vereist is, zoals een bouwlocatie. Echter bieden wij ook bouwhekken aan voor semi...

Lees meer

Tijdelijk hekwerk van Ruigrok

Maatwerk
Het maken van een goede keuze voor tijdelijk hekwerk- en beveiligingsoplossingen passend bij de betreffende locatie is maatwerk en Ruigrok adviseert u hier graag in. Ons programma omvat een aantal uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden.

Bijpassende producten zoals Tourniquets, beveiligingscamera’s, poortentoegangscontrole, sluisjes, stroomschok systemen en hekwerkdetectie maken het programma compleet.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden