Bouwhekken

Bouwhekken zijn de ideale oplossing voor locaties waar een tijdelijke afrastering vereist is, zoals een bouwlocatie. Echter bieden wij ook bouwhekken aan voor semi permanente afrastering aan in de vorm van dubbelstaafmat en spijlenhekwerk.

Bouwhekken zijn voorgefabriceerde metalen panelen die in kunststof of betonnen voeten geplaatst worden.  De afzonderlijke panelen worden vervolgens gekoppeld met klembeugels.  Extra stabiliteit wordt verkregen door gebruikmaking van schoren en grondpennen. Op veel plaatsen is het nodig om het directe zicht op de bouwplaats te ontnemen. Speciaal voor deze toepassing leveren wij winddoeken die tegen de bouwhekken aangebracht worden middels speciale krammen.

Naast de toepassing op bouwlocaties leveren en verhuren wij ook hekwerk en tourniquets ook aan organisatoren van grote (en soms kleinere) evenementen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Poorten
Vanzelfsprekend is het ook nodig om toegang te verlenen. Ruigrok levert hiervoor bouwhekpoorten die vastgezet worden aan de bouwhekken en die voorzien zijn van wielen die ook op zeer onregelmatige ondergrond bruikbaar zijn. Uiteraard is het ook mogelijk om de bouwhekken te combineren met standaard draaipoorten, schuifpoorten of slagbomen.

Bouwplaatsbeveiliging
In het kader van bouwplaatsbeveiliging leveren wij ook de tegenwoordig helaas noodzakelijke overklimbeveiliging in de vorm van securityfence. 8000 Volt spanning en kortsluit en doorknip detectie.

Ruigrok is het adres voor tijdelijke bouwplaatsbeveiliging. Naast onze bouwhekken voorzien wij ook in huur tourniquets, slagbomen poorten, toegangscontrolesystemen en camera’s.