Draaipoorten LOCI-Turner

De standaard draaipoorten van Ruigrok kenmerken zich door de uitgebreide range beschikbare hoogtes en breedtes, de opties en de gunstige prijsstelling. Standaard draaipoorten zijn als enkele opstelling leverbaar met een doorgangsmaat van 1 tot 3 meter en 2 tot 6 meter in de dubbele uitvoering. De draaipoorten zijn hierbij leverbaar in de hoogte van 1 tot 2,5 meter. Afhankelijk van de toepassing en de wensen van de gebruiker zijn de poorten te leveren met diverse spijlen of een dubbelstaafmat vulling. De poorten worden geleverd met rechthoekige staanders waaraan het aansluitende hekwerk kan worden bevestigd.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring
Download Brochure

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Standaard draaipoorten
De standaard draaipoorten worden voorzien van instelbare scharnieren een europrofielslot en een voorziening die voorkomt dat de poortpalen uit elkaar gedrukt kunnen worden als de poorten gesloten zijn.

Optioneel zijn de poorten te leveren met muurscharnieren, voetplaten, elektrische sluitplaten, kind veilige sloten beplating en een dranger die zorgt dat de poort automatisch sluit na passage.

Uitvoeringen

  • Standaard draaipoorten model SP gladde bovenzijde (puntenkam vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Standaard draaipoorten model PR doorgestoken ronde spijlen (afgeschuind vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Standaard draaipoorten Model ZPR vierkante doorgestoken spijlen (afgeschuind vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Standaard draaipoorten Model DSM ingelaste dubbelstaafmat gladde bovenzijde (puntenkam vanaf 1,5 meter)

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze draaipoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de poorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Maatwerk
In die gevallen waarbij standaard draaipoorten omwille van esthetische zaken, beperkte ruimte of anderszins niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.