Draaipoorten

Een draaipoort is door zijn goede inbraakwerende eigenschappen, de gunstige prijsstelling en het grote scala aan mogelijkheden een van de de meest gebruikte poorten voor het afsluiten van zowel bedrijfsterreinen, maar ook in het particuliere segment is de draaipoort erg populair. Ruigrok draaipoorten zijn afhankelijk van de behoefte te leveren in diverse modellen, materialen en uitvoeringen.

Snel een prijs voor een draaipoort? Vraag dan een offerte aan en u krijgt zo snel mogelijk een prijsvoorstel.

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Security draaipoorten

Security draaipoorten van Ruigrok kenmerken zich door de zware uitvoering, de hoogwaardige afwerking en de zware slotconstructie waardoor de poorten toepasbaar zijn in heavy-duty...

Lees meer

Tuinpoort ECO Turner

Ruigrok hekwerk heeft een groot assortiment tuinpoorten, in verschillende stijlen en uitvoeringen. Met een goede, stevige tuinpoort zorgt u voor privacy en veiligheid. De...

Lees meer

Draaipoorten LOCI-Turner

De standaard draaipoorten van Ruigrok kenmerken zich door de uitgebreide range beschikbare hoogtes en breedtes, de opties en de gunstige prijsstelling. Standaard draaipoorten...

Lees meer

Pas 68 draaipoort

Pas 68 draaipoort voor toepassing in situaties waar een toegang afgesloten dient te zijn voor voertuigen maar waar toch af en toe voertuigen moeten...

Lees meer

Draaipoorten van Ruigok

Ons programma omvat een aantal standaard uitvoeringen die elk hun eigen specifieke eigenschappen hebben en waar in de meeste gevallen volstaan kan worden. De doorgangen van onze draaipoorten variëren van 1 tot maar liefst 10 meter.

Bijpassende toebehoren zoals elektrische bediening overklimbeveiliging toegamgscontrole en intercommunicatie, meldzuilen en toebehoren maken het programma van draaipoorten compleet.

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze draaipoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde loopwielen.

Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de schuifpoorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Maatwerk
In die gevallen waar standaard schuifpoorten omwille van esthetische, ruimtelijke of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden