Tuinpoort ECO Turner

Ruigrok hekwerk heeft een groot assortiment tuinpoorten, in verschillende stijlen en uitvoeringen. Met een goede, stevige tuinpoort zorgt u voor privacy en veiligheid. De poorten hebben een lange levensduur en bieden een solide en veilige toegang voor uw tuin. Tevens leveren en plaatsen wij het bijpassende hekwerk al dan niet voor zien van privacy hekwerk oplossingen zoals ingewerkte kunststof stroken of Hedera begroeiing.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring
Download brochure

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Geschikt voor particuliere omgeving of woningbouw
Tuinpoort ECO is door de beschikbare hoogtes en breedtes en de gunstige prijsstelling en met name geschikt voor toepassing als looppoort in een particuliere omgeving of bij woningbouwprojecten. De tuinpoort is vervaardigd uit een frame waarin een 6/5/6/ dubbelstaafmat is aangebracht en wordt geleverd met rechthoekige staanders waaraan het aansluitende hekwerk kan worden bevestigd.

De tuinpoort wordt standaard geleverd met instelbare scharnieren en een Europrofiel cilinderslot en een dubbel krukstel. De Eco tuinpoort wordt geleverd met een doorgang van 1 en 1,25 meter en een maximale hoogte van 1 tot 2 meter. Optioneel zijn een muurscharnier of poortopvang en een scharnierdranger te leveren die zorgt dat de poort automatisch sluit na passage

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze tuinpoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken zijn verzinkt en vervolgens gecoat en beschikken over veilige en onderhoudsarme geïntegreerde slotvoorzieningen. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de poorten voorzien van een verzink laag en  een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.  Poedercoaten houdt in dat er verf, in een kleur naar keuze, in poedervorm op het staal wordt aangebracht. Daarna wordt het ijzer gebakken, de verf zit nu stevig vast aan het staal.

Maatwerk
In die gevallen waarbij een standaard Eco tuinpoort omwille van esthetische zaken, beperkte ruimte of anderszins niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Hierbij kan gedacht worden aan hout vulling, afwijkende vormgeving of overklimbeveiliging of elektrische bedienings componeneten.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden