Security draaipoorten

Security draaipoorten van Ruigrok kenmerken zich door de zware uitvoering, de hoogwaardige afwerking en de zware slotconstructie waardoor de poorten toepasbaar zijn in heavy-duty en security omgevingen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Diverse mogelijkheden
De security draaipoorten zijn als enkele opstelling leverbaar met een doorgangsmaat van 1 tot 5 meter en 2 tot 10 meter in de dubbele uitvoering. De draaipoorten zijn hierbij leverbaar in de hoogte van 1 tot 2,5 meter. Afhankelijk van de toepassing en de wensen van de gebruiker zijn de poorten te leveren met diverse spijlen of een dubbelstaafmat vulling. De poorten worden geleverd met rechthoekige staanders waaraan het aansluitende hekwerk kan worden bevestigd.

De standaard draaipoorten worden voorzien van instelbare scharnieren een europrofielslot en een voorziening die voorkomt dat de poortpalen uit elkaar gedrukt kunnen worden als de poorten gesloten zijn.

Optioneel zijn de poorten te leveren met elektrische bediening, muurscharnieren, voetplaten, elektrische sluitplaten, kind veilige sloten, beplating en een dranger die zorgt dat de poort automatisch sluit na passage.

Uitvoeringen

  • Security draaipoorten model SP gladde bovenzijde (puntenkam vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Security draaipoorten model PR doorgestoken ronde spijlen (afgeschuind vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Security draaipoorten Model ZPR vierkante doorgestoken spijlen (afgeschuind vanaf 1,5 meter hoogte)
  • Security draaipoorten Model DSM ingelaste dubbelstaafmat gladde bovenzijde (puntenkam vanaf 1,5 meter)

Kwaliteit en duurzaamheid
Al onze draaipoorten en hekken worden geproduceerd met de modernste productie technieken. Vanzelfsprekend zijn de stalen onderdelen van de poorten voorzien van een verzink laag en eventueel een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren.

Maatwerk
In die gevallen waarbij standaard draaipoorten omwille van esthetische zaken, beperkte ruimte of anderszins niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden