Poortbesturing

Ruigrok streeft naar het aanbieden van het volledige terreinbeveiligingspakket. In het volledige pakket mogen de besturing, aandrijving en signaleringsmogelijkheden dan ook niet ongezien blijven. Om deze reden biedt Ruigrok een compleet scala aan besturingsmogelijkheden en signalering opties. Alles om aan uw vraag te kunnen voldoen. Hieronder een aantal van de besturings- en signaleringssystemen die worden aangeboden door Ruigrok.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Aansturing sleutelschakelaars en codesloten
Ruigrok leert en monteert sleutelschakelaars en codesloten voor aansturing van poorten. Afhankelijk van de situatie wordt gekozen voor europrofiel of KESO profiel cilinders, de codesloten zijn allemaal geschikt voor buitentoepassing en voorzien van RVS druktoetsen.

Handzenders en ontvangers
Ruigrok levert en installeert een complete range handzenders en ontvangers in de 433 MHz band. Onze ontvangers zijn homelink compatible. Homelink is een Europese standaard die wordt toegepast in de auto-industrie (gee¯ntegreerde zenders in bijvoorbeeld spiegel of zonneklep) voornamelijk de luxere automerken.

Stoplicht sturingen
Ruigrok levert ontwikkelt en monteert stoplicht sturingen voor hekwerk, en toegangssystemen in geheel Nederland Afhankelijk van de situatie worden de besturingen gebouwd op basis van PLC of via onze standaard RIB besturingen.

ASO Safety
Ruigrok levert en monteert en verleent service aan ASO Safety persoonsbeveiliging producten. Ons druklinialen programma biedt afhankelijk van de toepassing en de daarbij behorende eisen altijd een uitkomst. ASO Safety druklinialen worden nauwkeurig op lengte gemaakt en geleverd.

Schuifpoort opener

Schuifpoort aandrijving Een goede schuifpoort aandrijving is altijd afgestemd op de lengte en gewicht van een schuifpoort. Wat ook nog een belangrijke rol speelt...

Lees meer

Draaipoortopener

Is uw poort al geautomatiseerd? Of staat deze altijd open?  Heeft u geen zin om elke keer als u uw terrein verlaat, de...

Lees meer

Besturing en veiligheidscomponenten

Ruigrok streeft naar het aanbieden van het volledige terreinbeveiligingspakket. In het volledige pakket mogen de besturing, aandrijving en signaleringsmogelijkheden dan ook niet ongezien blijven....

Lees meer

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden