Draaipoortopener

Is uw poort al geautomatiseerd? Of staat deze altijd open?  Heeft u geen zin om elke keer als u uw terrein verlaat, de auto in- en uit te stappen om de poort te sluiten. Maak het uw zelf dan gemakkelijk en laat een automatische poortopener monteren op uw toegangspoort.

Of u nu uw smeedijzeren of hardhouten poort bij uw woning wilt voorzien van een poortopener of een draaipoort bij uw bedrijf elektrisch bedienbaar maken met een kaartlezerssysteem . Voor elke situatie hebben wij een passende oplossing. Ruigrok poortopeners zijn van uitstekende kwaliteit. Ruigrok levert zowel poortopeners voor industriële draaipoorten als poortopeners voor de toegangspoort van een woning of appartementengebouw.

De voordelen van een draaipoortopener van Ruigrok
Een poortopener verhoogt het comfort rondom uw woning of bedrijfsterrein. Daarbij geeft het u een veilig gevoel dat uw terrein altijd afgesloten is als u dat wenst. Met een poortopener kunt u uw poort op verschillende manieren op afstand bedienen. Bijvoorbeeld door een handzender, codepaneel of intercomsysteem. Daarnaast biedt Ruigrok ook camerasystemen, GSM Apps en andere toegangsbeveiliging. Deze verhogen de controle op uw automatische poort. Als u kiest voor Ruigrok kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Verlangt u ook naar het gemak en comfort van een poortopener? Voor al uw vragen of een offerte kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen via de email op verkoop@ruigrok-nederland.nl of telefonisch (036) 540 72 19.

FAAC 400

FAAC 400 is een elektro- hydraulische poortaandrijving motor voor draaipoorten tot 6 meter vrije doorgang. Groot voordeel van de FAAC 400 aandrijving is deze zeer intensief gebruikt...

Lees meer