Feig TST fuz-b besturing

De FEIG TST FUZ-2B  besturing is een besturing die toegepast wordt bij deuren, poorten, slagbomen en speedgates. De besturing is standaard voorzien van een frequentie regelaar waardoor de aangesloten aandrijfmotoren zeer gelijkmatig draaien en er een vertraagde start en stopfunctie gerealiseerd kan worden.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Vrij programmeerbaar
Dankzij de zeer uitgebreide programmeerfuncties is de FEIG TST FUZ-B universeel inzetbaar voor tal van toepassingen en situaties. Zo is het  mogelijk om gedeeltelijke opening te realiseren voor een passerende fietser of voetganger of de poort direct sluiten nadat een voertuig de poort gepasseerd is terwijl de poort nog aan opengaan is.

Duidelijk en overzichtelijk
Op de besturing is een display aangebracht die de status aangeeft van de aandrijving en de aangesloten aansturing- en beveiliging componenten. Bij service verlening kan dan gelijk aan de hand van de code gezien worden waardoor de storing wordt veroorzaakt.

SERVICE en vervanging
De  FEIG TST FUZ 2B besturing is het ideale alternatief voor

  • 2000  schuifpoort besturing Ruigrok en B&G
  • 2004A schuifpoort besturing Ruigrok en B&G
  • 930A schuifpoort besturing Ruigrok en B&G
  • HMD230 schuifpoortbesturing van HERAS

Bijkomende voordeel is dat de poort na vervanging in veel gevallen soepeler en zelfs in bepaalde gevallen tot wel 50% hogere snelheid kan halen.

Beheer en service op afstand
Middels het optioneel te leveren GateState pakket wordt automatisch een sms of email gestuurd als er een storing ontstaat of als de poort onderhoud nodig heeft. Het is ook mogelijk om de besturing op afstand een andere instellingen zoals bijvoorbeeld een openingstijd te geven.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden