Gatestate

GateState is een beheersysteem waarmee u realtime de status van uw toegangssysteem kunt controleren en beheren. U kunt vanaf elke computer, telefoon of tablet inloggen en de status van uw speedgate, poort of slagboom bekijken.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Storingsmeldingen
In geval van storingen of calamiteiten ontvangt u een melding via de mail of sms. U wordt zo nooit verrast dat de toegang tot uw pand of terrein onbeheerd heeft open gestaan. Er is ook direct duidelijkheid wat de oorzaak van de storing is omdat GateState een omschrijving van de storing genereert. Op basis van die informatie kunt u beslissen of er een monteur moet komen of dat u het zelf oplost.

Voor elke poort, slagboom en deur
Gatestate is in principe toe te passen op alle soorten industriedeuren, speedgates, poorten en slagbomen. In bepaalde gevallen is het mogelijk de bestaande besturing te handhaven. Indien de aanwezige besturing geen koppeling kan hebben met Gatestate bieden wij de mogelijkheid de installatie om te bouwen zodat ook uw bestaande installatie in het systeem kan worden opgenomen.

Eventgeheugen
De webinterface houdt de volledige geschiedenis van uw schuifpoort slagboom of speedgate bij. Hierdoor krijgt u een duidelijkheid beeld van het aantal storingen en bewegingen. Deze kennis is de basis voor een onderhoudscontract en eventuele vervanging van onderdelen waarmee onnodige storingen en slijtage worden voorkomen.

Voordelen van GateState

  • Realtime storingsmelding
  • Besparing op service en onderhoudskosten
  • De aard van de storing is via de computer te herleiden
  • Overal ter wereld toegang en beheer tot uw schuifpoort, slagboom of speedgate.
  • De monteur komt met de benodigde materialen

Toepassingen
De GateState webinterface kan worden toegepast op elektrische aangedreven speedgates, deuren, schuifhekken en slagbomen.

Kosten
GateState wordt gebruiksklaar aan u opgeleverd doormiddel van een aanpassing aan uw installatie. De installatie wordt voorzien van een nieuwe besturing incl. simkaart. Dit is een eenmalige investering om uw installatie gereed te krijgen voor dit systeem. Daarna zal er een abonnement van 5 jaar worden afgesloten.
Ook kunt u kiezen voor eenmalige aanschaf waardoor u maandelijkse kosten direct lager zijn. Vraag naar onze voorwaarden of een offerte op maat voor uw situatie!.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden