Camerabeveiliging bedrijfsterrein

Ruigrok heeft een grote expertise op het gebied van camerabeveiliging voor uw bedrijfsterrein. Voor een opdrachtgever realiseerden wij een camerabeveiliging systeem in combinatie met actief infrarood zuilen en een schrikdraadbeveiliging hekwerk. De nieuwe systemen zijn gekoppeld met het al bestaande inbraaksignaleringssysteem van het pand en moest een hoger beveiligingsniveau opleveren.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De aanleiding tot het uitbreiden met camerabeveiliging en buitendetectie was een aantal inbraken in het bedrijfspand en vandalisme op het buitenterrein. Uitgangspunt bij het beveiligingsplan was het in een zo vroeg mogelijk stadium indringers te detecteren die over of door  het spijlenhekwerk komen  en vervolgens een meldkamer de verificatie te laten doen. Bijkomende wens was tevens een goede gezichtsherkenning te hebben van iedere bezoeker die het pand betreedt.

Omwille van de afmetingen van het terrein is in dit geval gekozen voor Full HD CVI camera’s deze camera’s kenmerken zich door de 2 megapixel resolutie in combinatie met een hoge lichtgevoeligheid. De camera’s zijn voorzien van 60 meter infrarood bereik en een automatische scherpstelling waardoor ook als er een object dichter bij de camera is een scherp beeld gegarandeerd wordt. 

Tevens worden de beelden geheel  on gecomprimeerd naar de opname recorder gevoerd en worden de beelden via het aanwezige Lan netwerk middels cliënt software op meerdere plaatsen live weergegeven. Zeker bij nachtbeelden geeft deze systeemopzet de zekerheid dat de gebruiker altijd beschikt over kwalitatief goede beelden zowel live op de meldkamer.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden