Beveiligingscamera dome uitvoering

Beveiligingscamera verkrijgbaar in Dome- of Bullet-uitvoering. Dome is het Engelse woord voor koepel. Dome is dus de letterlijke benaming voor de vorm van de bewakingscamera. Dome camera’s zijn voorzien van een koepel van doorzichtig kunststof waarachter zich de lens en andere technieken bevinden. Om op te nemen in een andere richting, behoeft slechts de lens in de camera te worden gedraaid waarna de kunststof koepel weer terug kan worden geplaatst. Dome camera’s zijn lastiger ‘af te slaan’ en interessant bij vandalisme gevoelige locaties.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Voor detectie en bewaking bieden wij onder meer de Dome camera HD-CVI van DAHUA aan. De DAHUA Dome camera is speciaal voor buitentoepassingen en uitstekend geschikt voor bewaking, beveiliging en preventie. De camera kenmerkt zich door het grote infraroodbereik. De observatiecamera is voorzien van een 2,8-12 mm gemotoriseerde en lens met automatische scherpstelling. De infrarood bijverlichting van deze bewakingscamera kent een bereik tot 30 meter.

Naast deze Dome-beveiligingscamera bieden wij verschillende andere merken. Merk en prestatie worden in overleg met klant/gebruiker bepaald.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden