Bewakingscamera bullet uitvoering

Een bullet camera is een  bewakingscamera op een voet of beugel, veelal voorzien van een afdakje om reken en zoninval tegen te gaan. Bullet-camera’s kennen een hoog infra-rood bereik en worden vaak geplaatst voor gericht filmen. Anders dan bij een Dome-camera, moet bij een Bullet camera de gehele bewakingscamera gedraaid worden om op te nemen in een andere richting. Goede inventarisatie van gewenste beeldwaarneming is dan ook altijd onderdeel van ons beveiligingsadvies. Hiermee wordt foute installatie en onvolledige beeldwaarneming voorkomen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Voor detectie en bewaking bieden wij onder meer de Bullet camera HD-CVI van DAHUA aan. Met de DAHUA Bullet camera heeft u uw terrein goed in het oog. Deze CCTV camera is zeer geschikt voor buitenterrein beveiliging. De camera beschikt over een groot infraroodbereik en is, net als de DAHUA Dome-camera voorzien van een 2,8-12 mm gemotoriseerde lens met automatische scherpstelling. De eigenschappen in bewaking en beveiliging zijn uitstekend te noemen vanwege infrarood met bijverlichting met een bereik tot 60 meter.

Naast deze Bullet-bewakingscamera bieden wij verschillende andere merken. Merk en prestatie worden in overleg met klant/gebruiker bepaald.