Cameramasten

Cameramasten modulair opgebouwd en van Nederlandse Topkwaliteit.  Ruigrok produceert, levert en monteert voordelige  cameramasten voor alle vaste bullet- en dome camera’s,  maar ook de toebehoren voor montage van  speed dome camera’s

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Modulair en innovatief
Cameramasten met  hoogte van bijvoorbeeld 4 meter zijn inclusief grondstuk al snel 6 meter lang. Een mast van 6 meter is ongeveer 8 meter en een mast van 8 meter is maar liefst ruim tien meter lang. Ruigrok cameramasten zijn modulair opgebouwd. Van een vier meter mast is middels een twee meter verjongingsbuis eenvoudig een 6 meter mast te maken. Een 8 meter mast bestaat vervolgens uit een cameramast van 4 meter en twee opzetstukken.  De bijgeleverde contragewichten zorgen voor de stabiliteit en het evenwicht. Een hoge mast plaatsen is nu dus mogelijk zonder zwaar materieel. Bijkomend voordeel is dat bij gewijzigde inzichten er geen nieuwe masten hoeven te komen.

Ons leveringsprogramma bestaat uit modulaire camera kantelmasten van 4, 6 en 8   meter hoogte en vaste cameramasten van 4 meter hoogte. Grote hoogtes zijn leverbaar maar zijn op aanvraag. Uiteraard is het mogelijk de masten te voorzien van een poedercoating in alle RAL Kleuren overeenkomend het hekwerk en poortenprogramma

Ruigrok levert al ruim anderhalve eeuw topkwaliteit hekwerk en deze kwaliteit zet zich ook voort in onze cameramasten. Voor de masten geldt dat deze voorzien van verzink laag  conform NEN-EN-ISO 1275. Als de cameramasten gecoat moeten zijn doen wij dit altijd   volgens het Duplex systeem waardoor verkleuring oneffenheden tot een minimum gereduceerd zijn.  Alle toegepaste bevestigings-  en draaiende delen zijn uitgevoerd in Roestvrijstaal  hetgeen ook bij zeewateromstandigheden  garant staat voor topkwaliteit en een tijdloze uitstraling.

Alle toebehoren zoals inklimbeveiliging,  meervoudige  camerabevestigingsbeugels etc. hebben wij in ons pakket

Bij Ruigrok is het ook mogelijk om maatwerk masten te leveren die bijvoorbeeld aan een gevel of keerwand bevestigd worden, geïntegreerd zijn in het hekwerk of voorzien zijn van een ingebouwd oplaadpunt voor een elektrische of Hybride auto.

Ook voor dealers en werderverkopers!
Onze  eigen productie en de plaatsingsmogelijkheden biedt u als installeur van camerasystemen de mogelijkheid om als wederverkoper op te treden en daarbij totale ontzorging met betrekking tot transport en plaatsing te behalen en ook nog competitief te zijn. Veel installateurs zijn met name toegelegd op het beveiliging technische- en projectiedeel en minder  op de bijkomende grond- en straatwerkzaamheden bovendien is  het verplaatsen van de  relatieve zware materialen vaak problematisch. Ruigrok is vanuit zijn hekwerk achtergrond wel gewoon is aan grondwerkzaamheden en  het plaatsen van palen en heeft hier ook de mensen en middelen voor.

De samenwerking met ondermeer de GWW- bedrijven  de elektronische beveiliger die door ons als dealer wordt aangemerkt worden is daardoor ook nog eens voordelig  voor zowel de installateur als de eindgebruiker.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden