DVR recorder

Een digitale videorecorder (DVR recorder) wordt toegepast voor de opname van camerabeelden en wordt voorzien van 1 of meerdere harde schijven waarop de beelden worden weggeschreven. Naast de opname functie bevatten de meeste DVR recorders ook de camera management functies zoals bijvoorbeeld multibeeld weergave een aansluiting voor extra monitoren, besturingsfuncties voor speed dome camera’s en niet te vergeten de netwerk aansluiting.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Aangezien op de DVR recorders in de meeste gevallen direct ook de camera’s aangesloten worden dient de recorder dus afgestemd te worden op de aangesloten camera’s die bijvoorbeeld traditioneel maar ook IP modellen of HD SDI of VCI kunnen zijn. Om te voorkomen dat er meerdere losse recorders moeten worden toegepast is de hybride DVR recorder ontwikkeld.

Elke DVR recorder bevat een IP aansluiting om te koppelen met het netwerk waardoor het mogelijk is om zowel analoge als directe IP camera’s lokaal op het netwerk of via het internet te bekijken. Het bekijken van de beelden via het lokale netwerk geschiedt via cliënt software welke in samenspraak met de netwerkbeheerder op de werkplekken van diegene die de beelden moeten kunnen bekijken geïnstalleerd.

Het is ook mogelijk om de DVR recorder beelden te bekijken via een smartphone of tablet PC in dat geval wordt een app geïnstalleerd.