Elektronische codesloten

Elektronische codesloten zijn ideaal als er veel mensen gebruik willen maken van een toegang en men niet met sleutels wil werken  Codesloten met interne schakelcontacten worden toegepast in laag risico omgevingen omdat het schakelcontact zich in het codeslot bevindt.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Het komt er op neer dat als het codeslot wordt opengebroken men direct bij het schakelcontact kan en er een aansturing kan worden verricht. In veel gevallen zoals bijvoorbeeld bij een toegang van een algemene hal in een flat of appartementengebouw is dit niet zo bezwaarlijk maar als het gaat om een risico object dan kan er beter gekozen worden voor een codeslot met gescheiden schakelcontact waardoor manipulatie van buitenaf niet mogelijk is.

Elektronische codesloten kunnen voorzien worden van meerdere codes waarmee mensen hun persoonlijk code kunnen hebben die door de beheerder van het codeslot ook weer gewijzigd kunnen worden.

De security codesloten worden ook geleverd is netwerkuitvoering hetgeen inhoudt dat ze onderdeel zijn van een kaartlezer centrale hiermee kan men precies zijn wie er op welk moment een code gebruikt en zijn er ook tijd en gebruikersprofielen in te stellen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden