Toegangscontrole transponder

Naast toegangscontrole voor personen middels kaartlezers en Biometrie  is het ook mogelijk om het voertuig te voorzien van een toegangscontrole transponder en die binnen het toegangsbeheer systeem op te nemen. De oplossingen die hierin vaak gekozen wordt is een toegangscontrole transponder die onder het voertuig gemonteerd wordt. Het bereik van de transponder is ongeveer 1 meter.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

In of onder het wegdek wordt vervolgens en detectielus gelegd die wordt gekoppeld met en elektronische signaalverwerkingsunit die dezelfde signalen afgeeft als een normale RFID kaartlezer. Als het niet mogelijk is om de lus in of onder het wegdek te leggen hebben wij ook speciale antennes die naast de rijbaan geplaatst kan worden. Het is dus mogelijk om combinaties te maken van het voertuig en de bestuurder waardoor een voertuig alleen toegang krijgt als deze door de juiste persoon wordt bestuurd.

De transponders kunnen toegepast worden in combinatie metj alle soorten deuren, poorten, speedgates, slagbomen, bollards en roadblockers. Ons programma is zeer uiteenlopend, zo kunnen wij bijvoorbeeld met een standaard uitrijlus reeds een stand alone systeem creëren voor 1 type tag die behoort tot een bepaald bedrijf. Voor de meer veeleisende gebruiker hebben wij een toegangscontrole systeem gekoppelde oplossing die gekoppeld kunnen worden aan ondermeer AXEMA en SPAZIO en Paxton toegangscontrole systemen.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden