Tijdregistratie terminal – Maxitime

De Maxitime tijdregistratie terminal is door de ingebouwde netwerk elektronica geschikt voor toepassing in Spazio netwerk maar is ook geschikt als stand alone terminal. De tijdregistratie terminal beschikt over een duidelijk LCD display waar de tijd dag en datum staan aangegeven. Dankzij het 22 toetsen membraan toetsenbord is de werking zeer gebruiksvriendelijk zo beschikt de terminal over een vijftal functietoetsen waar bijvoorbeeld direct een doktersbezoek kan worden ingegeven.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

De terminal is voorzien van een directionele kaartlezer waar direct binnenkomst of vertrek wordt aangegeven. De lezer principes kunnen naar keuze magneetkaart, Proximity, Proximity HID of Mifare/Desfire zijn. Pincode in combinatie met de kaart voorkomt misbruik van de tijdregistratie kaarten en dat klokhandelingen door collega’s gedaan worden.

Het pincode tableau kan tevens gebruikt worden om bijvoorbeeld een “personeels toegangsdeur” vrij te geven of iets anders zoals verlichting of alarmsysteem te schakelen. Als extra beveiliging is er de mogelijkheid een IP Camera met het systeem te koppelen en een beeld bij elke kaarthandeling vast te leggen.

De bijgeleverde software beschikt over uitgebreide rapportage mogelijkheden waarbij ook de mogelijkheid bestaat om via gegevensexport koppelingen te maken naar bijvoorbeeld Microsoft Excel of naar uw salarisadministratie.

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden