Parkeerpaal / Verkeerspaal

Een verkeerspaal is een inzinkbare paal die ervoor zorgt dat ongewenste voortuigen uw terrein niet kunnen betreden. Deze anti-parkeerpalen worden ook wel bollards en rampalen genoemd. Misschien is het u al weleens overkomen dat u uw auto wilde parkeren, maar uw plaats al bezet was door een ander voertuig. Een parkeerpaal biedt hier de oplossing voor. Wij vertellen u graag meer. 

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

Waarom een parkeerpaal?

Een parkeer- of verkeerspaal biedt voor veel mensen de oplossing wanneer zij de toegang tot een terrein voor onbevoegden willen afsluiten. Hierbij kunt u denken aan privé-parkeerplaatsen en bedrijventerreinen, maar ook aan autovrije gebieden, bijvoorbeeld een winkelstraat. De inzinkbare palen kunnen zowel geautomatiseerd als met de hand bediend worden. 

Functionaliteiten

Wanneer heeft u baat bij het installeren van een parkeerpaal? En wat zijn hier eigenlijk de voor- en nadelen van? Wij zetten het graag voor u op een rijtje: 

  • Het is een effectieve manier om uw oprit of terrein af te sluiten voor (andere) voertuigen
  • U kunt de verkeerspalen makkelijk onderhouden en ze roesten niet
  • De parkeerpalen vormen een elegante barrière
  • Ze zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en formaten, zowel de handmatige als automatische modellen
  • De rampalen zijn bestand tegen vandalisme

Montage

De montage is ontzettend belangrijk voor de werking van uw parkeerpaal. Zo moet er bijvoorbeeld rekening gehouden worden met de afvoer van water. Wanneer de verkeerspaal goed gemonteerd wordt, behoudt deze zijn kwaliteit en gaat de paal langer mee. Bij Ruigrok Nederland vinden wij kwaliteit en functionaliteit ontzettend belangrijk. Wij zorgen dan ook bij iedere situatie of wens voor een passende oplossing.

Verkeerspaal op maat

Wij bieden oplossingen die naast functioneel ook nog veilig en elegant zijn. Onze parkeerpalen zijn dan ook vrijwel geheel aanpasbaar naar uw specifieke wensen. U kunt de anti-diefstalpalen verkrijgen in verschillende formaten, zowel in diameter als in hoogte. Ook beschikken wij over verschillende handmatige en automatische oplossingen. De elektrische verkeerspalen kunnen beschikken over toegangscontrole door middel van een pulsgever of zijn te bedienen met een afstandsbediening.

Indien gewenst kunnen wij onze parkeerpalen voorzien van onder andere verwarming, signaleringslampen, stoplichtzuilen en extra snelle opening. Ook zijn onze verkeerspalen zeer goed te combineren met allerlei soorten andere toegangscontrole en signaleringen zoals detectielussen, kaartlezers, GSM-herkenning en stoplichten.

Onderhoud & service van parkeerpalen en verkeerspalen

Ruigrok Nederland beschikt over een landelijk opererende 24 uurs servicedienst. Zo staan wij altijd voor u klaar als u problemen heeft met uw installaties, ook wanneer u geen klant bent bij ons. U krijgt direct persoonlijk contact en er wordt indien gewenst ter plaatse service verleend. Ook kunt u bij ons een servicecontract aangaan waarin we speciale prijsafspraken maken voor arbeid en onderdelen. Daarnaast is het mogelijk om een all-in contract af te sluiten, waarin alle onderdelen en werkzaamheden zijn inbegrepen voor een vaste prijs per jaar.

Wij komen graag met u in contact om samen te kijken welke oplossing het best bij uw situatie past. 

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden