Laadpaal elektrische auto

Ruigrok heeft in samenwerking met Global Charging en Ecotap een geïntegreerde laadpaal voor de elektrische en plug in Hybrid auto’s ontwikkeld die zowel vrijstaand als in elk type hekwerk, muur of anderszins kan worden ingebouwd.

In tegenstelling tot wat toch nog nu toe in de markt gebruikelijk is hebben wij niet gekozen voor opzichtige oplossingen met Felle kleuren en grote opzichtige units maar voor een degelijke designoplossing die in harmonie is met de omgeving waarin de lader geplaatst gaat worden.

Wij bieden in deze zowel een thuislader, een interne bedrijfsoplossing als een complete laadpaal voor toepassing op openbare terreinen.

Onze laadpaal oplossing is zeer veelzijdig te noemen, zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in die gevallen dat er exploitatie plaatsvindt te kiezen uit een tal van mogelijkheden.

Om eens wat voorbeelden te noemen

  • Laadpas
  • Pincodebetalen met bank of creditcard
  • Koppeling binnen interne toegangscontrole netwerk
  • Koppeling met betaal parkeersysteem

Voor al onze oplossingen geldt dat deze volledig in aanmerking komen voor de overheidssubsidie regelingen MIA en VAMIL daarnaast geven sommige gemeentes ook nog subsidies als uw laadpaal ook als openbaar laadpunt wordt ingesteld.

Oplaadpunt elektrische auto

Ruigrok oplaadpunt elektrische auto volledig te integreren in zowel nieuw als bestaand hekwerk of montages aan of in wanden. Het Ruigrok oplaadpunt elektrische...

Lees meer

Laadpalen elektrische auto

Ruigrok Nederland levert en plaatst openbare laadpalen voor elektrische auto’s door heel Nederland. Onze visie is dat een laadpunt net als...

Lees meer

Thuisladen elektrische auto

Ruigrok biedt diverse oplossingen voor het thuisladen van uw elektrische auto. In veel gevallen kan volstaan worden met een thuislader die voorzien is van...

Lees meer