Laadpalen elektrische auto

Ruigrok Nederland levert en plaatst openbare laadpalen voor elektrische auto’s door heel Nederland. Onze visie is dat een laadpunt net als ons hekwerk robuust en vandaalbestendig, maar tegelijkertijd ook mooi dient te zijn. Onze openbare laadpalen zijn geheel uitgevoerd in massief robuust aluminium en ingebouwd in 4 mm dikke massief stalen zuilen die leverbaar zijn in de kleur van uw keuze.

De Ruigrok laadpalen voor  elektrische auto’s worden geleverd als enkele of meervoudige oplaadpaal maar zijn ook te gebruiken als inbouw of opbouwversies in wanden of bijvoorbeeld de staanders van een hekwerk of poort.

De laadpalen worden in- en uitgeschakeld door de laadpas en werken volgens mode 3 dit betekent dat er gecontroleerd geladen wordt. Na het insteken van de autostekker in de laadpaal en het aanbieden van de laadpas gaat er een communicatie plaatsvinden tussen de auto en de laadpaal en pas als er een geschikte laadstroom is bepaald door de auto en de laadpaal wordt er spanning op de het stopcontact gezet. Gedurende de periode dat er spanning op het stopcontact staat is de het laadsnoer vergrendeld.

Onze Laadpalen zijn geschikt voor alle Auto’s en kunnen zowel monofase als in driefase mode gebruikt worden. De maximale stroom bedraagt hierbij 32 ampère waardoor de laadpalen ook geschikt zijn voor de grote accupakketten van bijvoorbeeld de Tesla.

Onze laadpalen werken met de laadpassen  van alle leveranciers waarbij wij ons onderscheiden van anderen omdat bij ons een kosten verhogend abonnement bij uw laadpaal niet nodig is.

De kosten die u maakt voor het opladen van uw auto zijn online altijd duidelijk terug te zien en uit te draaien hierdoor is het declareren van de gemaakte kosten eenvoudig en uiterst nauwkeurig.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe

© Copyright 2024 - Ruigrok Nederland B.V. - Alle rechten voorbehouden