Thuisladen elektrische auto

Ruigrok biedt diverse oplossingen voor het thuisladen van uw elektrische auto. In veel gevallen kan volstaan worden met een thuislader die voorzien is van een drukknop waarmee de laadunit in- en uitgeschakeld kan worden of een automatische inschakeling na confirmatie van de auto. Voor die situaties waarbij  thuisladen van uw elektrische auto niet mogelijk is bijvoorbeeld door afwezigheid van een parkeerplaats direct bij de deur of een appartement hebben wij ook mogelijkheden voor units die in- en uitgeschakeld worden middels een persoonlijke paslezer.

De thuisladers zijn standaard voorzien van een vast snoer en autostekker die past bij het model van uw auto. Opladen geschiedt afhankelijk van de aangesloten auto vanaf 6 tot 16 Ampere monofase tot 32 Ampère driefase.

Ruigrok levert uitsluitend intelligente laders Mode 3 waardoor uw auto altijd de maximaal toegelaten laadstroom krijgt waardoor de auto snel geladen kan worden en de accu’s toch beschermd zijn tegen overbeladen.

De laadunits van Ruigrok zijn optioneel te voorzien van een mogelijkheid tot verrekening van de afgenomen stroom. Het is hierbij mogelijk om de unit te voorzien van een kWh meter maar ook via de verrekening van opgenomen elektriciteit via de laadpas. Vraag ons om de oplossingen.

De thuislader modellen:

Thuislader met krulsnoer

Thuislader met vast snoer op beugel monfase of 400 Volt 3 Fase 32 Ampere

Daar waar de thuislader niet direct bij de deur plaatsvindt gebruikt u altijd het laadsnoer met Mennekens stekker die bij de auto geleverd is.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe