Oplaadpunt elektrische auto

Ruigrok oplaadpunt elektrische auto volledig te integreren in zowel nieuw als bestaand hekwerk of montages aan of in wanden.

Het Ruigrok oplaadpunt elektrische auto is speciaal ontwikkeld voor de elektrische en hybride auto. Het oplaadpunt kenmerkt zich door de volledige integratiemogelijkheid in vast hekwerk. De integratie in vast hekwerk of wand biedt tal van voordelen, waaronder vandaalbestendigheid en ruimtebesparing op uw terrein. De omhuizing is volledig uitgevoerd in geborsteld RVS en heeft een hoogwaardige esthetische uitstraling.

Een vrijstaande paal in een 4 mm dikke vandaalbestendige uitvoering is leverbaar. De unit wordt in en uitgeschakeld door middel van een geïntegreerde kaartlezer. Optioneel is een softwarepakket ter beschikking waarmee verrekening gedaan kan worden op zowel individueel als gebruikergroep niveau.

Het oplaadpunt is voorzien van intelligentie om te kunnen communiceren met de aangesloten auto. Hierdoor wordt te alle tijden de lader uitgeschakeld op het moment dat de auto aangeeft “vol” te zijn.

De drie Voordelen van een Ruigrok oplaadpunt:

1. Interessant in aanschaf. 75% afschrijven in het eerste jaar (VAMIL regeling).

Tevens investeringsaftrek, kan oplopen tot 36% (MIA regeling).

2. Een gunst voor uw personeel en klanten.

3. Groen imago voor uw bedrijf (onderscheidend van uw concurrenten).

Plus tal van positieve neveneffecten.

Neem vandaag nog contact met ons op en wij komen graag bij u langs
voor een gratis analyse van de situatie. 

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe