Tuinafscheiding met 3D mathekwerk

Tuinafscheiding met 3D mathekwerk
3D mathekwerk is gebaseerd op draadgaasmatten met een draaddikte van 5 mm en een maas van 50 bij 200 mm die gemonteerd zijn tegen robuuste palen die om de 2,5 meter worden geplaatst. Door de profilering van de matten wordt een hoge mate van stevigheid behaald. Afhankelijk van de ondergrond, hoogte en omstandigheden worden de staanders voorzien van een schetsplaat of aangestort met beton. Overklimbeveiliging, slootwaaiers, bijpassende poorten en zelfs schuttingen en andere privacy oplossingen maken de tuinafscheiding compleet.

Vriendelijk hekwerk
De elegante strakke vormgeving in combinatie met de goede mechanische eigenschappen maken 3D mathekwerk ideaal voor tuinafscheiding. Zo is het mogelijk om het hekwerk te laten begroeien met bijvoorbeeld Hedera of het te monteren tegen een schutting of muur.

Tuinafscheiding met als Integratie 3d mathekwerk en hout
Een mooie combinatie is het  3D mathekwerk  te bekleden met onderhoudsvrij geïmpregneerd hout. Hiermee wordt niet alleen de uitstraling hoogwaardig maar is ook gelijk de privacy geregeld. Desgewenst leveren wij ook de bijpassende tuinpoorten.

Kwaliteit en duurzaamheid
3D mathekwerk is geproduceerd uit voor verzinkt materiaal en wordt daarna altijd voorzien van een poedercoating in een groot scala aan RAL kleuren. De staanders worden geleverd als rond 60 mm en worden tenminste 80 centimeter ingeheid.

Security
Integratie van elektronische overklimdetectie op het 3D mathekwerk is mogelijk. Wij voorzien hierbij de matten van het hekwerk van speciale onderhoudsvrije sensoren die uiterst nauwkeurig overklimmen, zagen en slijpen detecteren. De detectie die wij op 2,5 meter nauwkeurig doen is aan te sluiten op een camerabeveiliging of inbraaksignaleringssysteem hiermee kan een hoge mate van beveiliging behaald worden.

Maatwerk
In die gevallen waar een standaard spijlenhekwerk omwille van esthetische of uit het oogpunt van beveiliging niet toegepast kan worden bieden wij de mogelijkheid tot maatwerk. Waarbij wij als beveiligingsspecialisten een oplossing opstellen in overeenkomst met uw wensen en eisen.

  • Landelijke dekking
  • 24/7 bereikbaar
  • Meer dan 150 jaar ervaring

Offerte aanvragen

Binnen 24 uur beantwoorden wij uw vraag.Voeg maximaal 3 fotobestanden toe